• HAN ELEKTRONİK

2021 A-TECH AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRİK SİSTEMLERİ FUARINI BAŞARI İLE TAMAMLADIK

18 Kasım '21

2021 A-tech Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı Tamamlandı!

 18-21 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleştirilen A-TECH Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı tamamlandı. Honeywell, AVerFire, SPY, Eocortex ve Milesight Türkiye distüribütörü olarak ürünlerimizi sergilediğimiz standımızda sektörün en son yeniliklerini ziyaretçilerimiz ile paylaştık. 

Yangın Algılama Sistemlerinde bir Dünya Devi olan HONEYWELL ürünlerimiz, hem adresli hem konvansiyonel yangın algılama sistemlerinde Yerli üretim olarak çözüm sunduğumuz AVerFire ürünlerimiz, Kamera Güvenlik Sistemlerinde projelere özel çözümler olarak sunduğumuz MILESIGHT Kamera, Switch, NVR, VMS çözümlerimiz, Profesyonel Video Gözetim Sistemlerinde Türkiye tek distribütörlüğünü yaptığımız Eocortex VMS Yazılımımız başta olmak üzere, SPY Marka Kablosuz Alarm Sistemlerimiz, Plaka Tanıma Sistemlerimiz, AHD ve IP çözümlerimize ziyaretçilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Tüm ziyaretçilerimize ve TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Emlak Konut (Emlak Konut Gayrimenkul, Yatırım Ortaklığı A.Ş.) ’a fuara verdiği desteklerden ve standımıza olan yoğun ilgiden dolayı ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 

 

 

YUKARI