• HAN ELEKTRONİK

MILESIGHT 2018 ÖDÜLLERİ

11 Şubat '18

Günümüzde hızlı bir ivmeyle gelişen teknoloji Güvenlik ve Video izleme çözümleri sektörünü de olumlu bir şekilde etkiliyor. Kamera ve Alarm Sistemlerinin otomasyon ile entegre olduğu , elde edilen video dataları üzerinden akıllı analizlerin yapıldığı , nesnelerin tanınmaya başlandığı hatta kendi kendine öğrenebilen , yanlış alarmları filtreleyebilen içinde yapay zekanında kullanılmaya başlandığı kameralar artık günlük hayatımızda daha ulaşılabilir bir konumdalar. Her geçen gün yeni özellikler eklenmesiyle , kullanım alanları daha da yaygınlaşmakta.

Global olarak Dünyada IP Video Gözetim sistemleri alanında kendi Ar-Ge ‘sini yapan gerçek Teknoloji üreticilerinden biri olan Milesight Firması 2018 Yılında 50 den fazla ülkeye ihracat yapmıştır.

IP Kameralarda 4K Yüksek Çözünürlüğe sahip yeni nesil akıllı kameralar , insan algılama ve ışıklı-sesli uyarı yapabilen bekçi PTZ Bullet Kameralar ve Plaka Okuma yazılımı-algoritması gömülü ‘LPR’ Serisi 2018 Yılına damga vuran ürünler arasında.

4K ve H.265+ Video Sıkıştırma Teknolojisinin öncülerinden olan Milesight Teknoloji firması , sektöre ilham vermekte, daha inovatif içerikli ürünlerin Pazar payının büyümesine katkı sağlamakta yeni uygulama sahaları oluşturmaktadır.

Amerika ve Güney Koreden Sonra Türkiye Tek Yetkili Distribütörü ve Ofisi olan HAN Elektronik A.Ş Firması Milesight Global 2018 Ödüllerinde ‘ En Çok Katma Değer Katan ve En Hızlı Büyüyen Partner’  Ödülünü Kazanmıştır. HAN Elektronik olarak Milesight Markasıyla daha büyük projelere imza atacağız. Daha çok katma değer katan işler yapmaya devam edeceğiz.

 

YUKARI